» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Cel de-al 6-lea crestin mort in inchisoare
     (Eritreea) Un crestin evanghelic a decedat intr-o tabara militara din Eritreea. Presa Locala acuza autoritatile de faptul ca acestea ar fi refuzat sa-i acorde bolnavului ingrijiri medicale. Detinutul a murit de malarie, boala pe care a contactat-o in perioada detentiei.

     Teklesenbet Gebreab Kiflom era in varsta de 36 de ani. A murit de malarie, intr-o tabara militara situata la 32 de kilometri de orasul Massawa. In luna iunie, un alt crestin evanghelic pe nume Azib Simon, in varsta de 37 de ani, murea de malarie in circumstante asemanatoare.

     Kiflom, membru al “ Full Gospel Church” a fost arestat anul trecut, in timp ce iesea de la o intalnire de rugaciune. A fost torturat de catre politie, care le reproseaza membrilor bisericii excesul de zel si multiplicarea actiunilor de evanghelizare in Africa de Est.

     Oficial, Kiflom ar fi inca in detentie, dar unii dintre fostii prizonieri declara ca acesta a decedat in inchisoare si ca inmormantarea ar fi avut loc in mare secret, in regiunea Wi’a. Mama lui, in varsta de 88 de ani, sufera din cauza faptului ca nu mai primeste nici o veste de la unicul ei fiu.

 

  Sursa: www.topchretien.com

      Sa ne rugam pentru crestinii persecutati din Eritreea!

      Sa ne rugam pentru familiile acestora, ca Dumnezeu sa le dea mangaierea si pacea Lui.

 

Data: 2008-11-11 03:21:07
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro