» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Veniti sa binecuvantam
 

      (Franta) In randurile de mai jos doresc  sa prezint  "o scrisoare deschisa" a fratilor nostri francezi, care invita natiunile lumii sa se uneasca impreuna pentru a binecuvanta Franta.  

    " Incepand cu data de 21 februarie, site-ul francez www.topchretien.com se alatura celor 40 de zile de binecuvantare pentru Franta. Sa nu uitati sa va implicati activ acestui efort international in favoarea unei actiuni a lui Dumnezeu in Franta, aceasta tara aflata intr-un moment crucial.

      Aceste 40 de zile de rugaciune finalizeaza o perioada de 7 ani de mobilizare internationala. In urma cu 10 ani, pastorul John Mulinde a primit inca din perioada cand se afla in Kampala (Uganda), un apel staruitor din partea lui Dumnezeu, ca toti crestinii din Franta sa se smereasca, sa se roage si sa caute fata Lui, pentru tara lor. Chiar daca inceputul a fost mai lent, am decis sa raspundem acestui apel organizand 40 de zile de rugaciune, la inceputul anului 2000, si invitand un mare numar de crestini sa ni se alature. In acelasi timp, John Beynon a primit convingerea de a lansa o mobilizare internationala de 40 de zile de rugaciune pentru Franta, in anul 2001. Acesta a conceput editarea unui ghid de rugaciune pentru crestini, ca acestia sa se roage zilnic, pentru subiecte comune.

     In anul 2001 am estimat un numar de peste 2 milioane de crestini din intreaga lume, care sa se angajeze impreuna cu noi in acest lant de rugaciune. Francezii nu au fost decat in numar de cateva zeci de mii, participand intr-un fel sau altul la acest proiect.

     De-a lungul anilor, ne-am cait de trecutul nostru, ne-am rugat pentru regiunile tarii noastre si pentru relatiile dintre diferitele natiuni ale lumii. Nu suntem primii, dar o asemenea mobilizare este inedita. Si Dumnezeu a ascultat. Organizatiile misionare care revin in Franta constata o schimbare in ceea ce priveste atmosfera spirituala. Setea dupa Dumnezeu nu mai este un subiect tabu, ci este exprimata de multi dintre compatriotii nostri. Mass-media raspandeste ecolul, iar autoritatile afirma fara complexe importanta dimensiunii spirituale. Inimile noastre sunt deschise si sunt intoarse spre societate si spre autoritati.

     Au fost multi cei care au dorit continuarea acestui program de rugaciune pentru tara. Din partea noastra, suntem convinsi ca nu trebuie "sa lasam  garda jos", pentru ca dusmanul sufletelor noastre "racneste ca un leu "(1 Petru 5:8). Da, timpul pentru o mobilizare radicala si sistematica a trecut, dar vrem sa perseveram cu intelepciune si discernamant. Vrem sa pastram terenul cucerit prin " lupta", sa insotim lucrarea puternica a lui Dumnezeu deja inceputa, si mai ales sa veghem pentru a ramane ancorati in Cuvantul lui Dumnezeu Cel de trei ori Sfant.

     In acest an dorim sa binecuvantam si sa intram in binecuvantare.

      - sa-L binecuvantam pe Dumnezeu, pentru ceea ce este El si  pentru ceea ce a facut pentru natiunea noastra

- sa- i binecuvantam pe fratii si surorile noastre in Isus-Hristos, indiferent de varsta, etnie sau apartenenta religioasa, sa-i binecuvantam pentru a ne reuni fortele,

       - sa binecuvantam tinerii si sa-i antrenam impreuna cu noi in aceasta binecuvantare,

       -  sa binecuvantam simbolurile vietii si ale sperantei in tara noastra,

       -  sa binecuvantam autoritatile ; ne aflam intr-o perioada  cruciala : sa urmarim cu atentie candidatii si orientarile acestora. Sa ne rugam si sa votam !

     La nivelul Europei de asemenea, aceasta perioada este foarte importanta. A binecuvanta inseamna a schimba mentalitatea !

   Veniti sa ne unim in aceste 40 de zile. Poporul francez are nevoie de energia voastra. Veniti sa acceptam provocarea !"

   Top Chretien

 

  Sursa : topchretien

 

    Dupa cum am citit in randurile de mai sus, Franta are nevoie de sprijin. Mai mult ca niciodata ne putem uni fortele pentru a ne ruga ca Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta tara, sa o elibereze de sub puterea pacatului si sa o mantuiasca. Veniti sa ne unim impreuna cu fratii si surorile noastre de aici si sa dedicam o parte din timpul nostru de rugaciune si pentru acest popor, care dupa cum stim se afla in prag de alegeri prezidentiale(1 Timotei 2 :1-4)

    Cred ca romanii au fost, sunt si cred ca de acum inainte vor fi si mai mult o binecuvantare pentru celelalte natiuni ale pamantului !

     Haideti sa binecuvantam si sa fim o binecuvantare pentru Franta !

 

Data: 2007-02-22 04:01:30
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro