» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Crestinii isi pastreaza credinta
 

     (Gaza) Crestinii din Betleem si din Fasia Gaza sunt din ce in ce mai confruntati cu extremismul musulman. Nu primesc nici un ajutor din partea puterii centrale atunci cand ar avea nevoie, puterea centrala facand loc din ce in ce mai mult legilor tribale.

     Moartea lui Rami Ayyad , directorul librariei Societatii Biblice Palestiniene in data de 7 octombrie ,a afectat considerabil comunitatea crestina. Gruparile extremiste actioneaza din ce in ce mai brutal impotriva crestinilor.

     « O persoana care s-a convertit la crestinism s-a temut sa se boteze. In urma mortii fratelui Rami, aceasta a vazut cum ucigasii se bucurau de victorie, crezand ca-l slujesc pe Dumnezeu . Cand aceasta persoana nou-convertita a vazut ca noi ne rugam pentru cei care l-au ucis pe director, a hotarat sa se boteze ».

     Crestinii au decis sa-si traiasca credinta intr-o maniera curajoasa, gata sa plateasca pretul. Au constientizat faptul ca cel care pune mana pe plug, nu mai poate da inapoi. In acelasi timp, altii au descoperit ce inseamna sa traiestii pentru Dumnezeu, punandu-si serioase intrebari in legatura cu credinta crestina.

 

      Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru acesti crestini care vor sa continue sa-l urmeze pe Dumnezeu, in ciuda riscurilor la care se supun

      Sa ne rugam pentru crestinii din Fasia Gaza si Betleem

       Sa continuam sa ne rugam pentru vaduva lui Rami Ayyad, Paulina, care este insarcinata cu cel de-al treilea copil.

 

  Sursa : topchretien

Data: 2007-11-09 07:51:33
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro