» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Si totusi Biblia are dreptate
 

     Evolutionistii cauta in continuare dovezi pentru a sprijini teoria potrivit careia viata pe pamant a aparut in mod intamplator. Din pacate pentru ei, mereu au loc descoperiri care dovedesc exact opusul, asa cum s-a intamplat si in cazul “AND-ului Junk”.

     Iata un fragment dintr-un comunicat de presa al Organizatiei ProGenesis: “AND-ul Junk est revalorizat. Anumite segmente din genele umane nu codifica proteine si poarta denumirea « Junk » (deseuri, n.trad.). Recent insa, o echipa de cercetatori de la Universitatea de Medicina Stanford si de la Universitatea Santa Cruz, ambele din California, SUA, au descoperit ca aceste segmente joaca un rol foarte important in conectarea si deconectarea diferitelor gene. Gill Bejerano, profesor asistent in biologia dezvoltarii si in informatica la Stanford, a descoperit peste 10.000 de segmente aproape identice, care sunt repartizate in cromozomii umani. Multe din aceste segmente se gasesc in zone fara gene, care pana acum erau numite “deseuri fara nici o informatie genetica”. In realitate insa, aceste segmente sunt pline de particule minuscule de AND, motiv pentru care numele lor a fost schimbat in “paduri seculare reglementatoare”. Majoritatea segmentelor pe care Bejerano le descrie in lucrarea sa se afla in apropierea genelor care joaca un rol decisiv in dezvoltarea primara a fatului. Bejerano si colegii sai presupun ca aceste segmente contribuie la o operatiune deosebit de rafinata si complexa, fiind responsabile de locul si timpul de conectare a genelor, pentru a realiza un anumit plan de multiplicare a celulelor. In acest sens, grupul a descoperit numearoase astfel de segmente in apropierea genelor care contribuie la coeziunea celulelor. Aceste gene joaca un rol important in timpul perioadei timpurii de viata, prin faptul ca ajuta celulele sa isi gaseasca locul potrivit sau sa formeze la timp organe si tesuturi, continand in acelasi timp informatii vitale legate de functiile acestora.

     Recunoasterea faptului ca segmentele ADN-ului care pana acum erau numite « deseuri fara nici o informatie genetica » se transforma brusc in : « paduri seculare reglementatoare », este destul de greu de acceptat de catre geneticieni, care initial credeau ca au descoperit in « Junk » o dovada in favoarea teoriei evolutiei. In schimb, spre disperarea lor, se dovedeste faptul ca in spatele tuturor acestor procese se afla un Creator omniscient. Un sistem care este in stare sa functioneze cu o asemenea precizie nu ar fi putut lua fiinta la intamplare”.

 

     Tuturor evolutionistilor care cred cu incapatanare ca viata pe pamant a aparut in mod cu totul si cu totul intamplator, li se potriveste textul din Iov 12, 7-9: “Intreaba dobitoacele si te vor invata, pasarile cerului si iti vor spune; vorbeste pamantului si te va invata si pestii marii iti vor povesti. Cine nu vede in toate acestea dovada ca mana Domnului a facut asemenea lucruri?”

 

  Sursa: revista Strigatul de la miezul noptii

 

 

 

Data: 2007-11-30 06:07:58
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro