» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Pentru primarul Moscovei, Gay Pride este o actiune satanica
 

  (Rusia) Primarul Moscovei considera “Gay Pride” ca fiind o actiunea satanica. Iuri Lujkov a declarat luni, faptul ca nu va autoriza un mars al homosexualilor in capitala rusa.

     "Anul trecut am fost supusi unor presiuni puternice , pentru ca aceasta manifestatie sa aiba loc. Aceasta parada nu poate fi considerata altfel decat o actiune satanica. Nu am admis si nici nu vom admite niciodata acest lucru", a declarat primarul in cadrul celui de-al 15-lea Forum International Ortodox, din capitala rusa.

     Primarul a tinut sa multumeasca Patriarhului Bisericii Ortodoxe Ruse, Alexei al II-lea, pentru sprijinul acordat in aceasta situatie foarte complexa, mai ales ca autoritatile din Moscova au fost supuse unor presiuni mari, venite mai ales din partea Occidentului.

     "Cercurile religioase mondiale constata o criza a religiei in Occident. In anumite tari din Europa, se celebreaza deja casatoriile intre persoanele de acelasi sex, iar in scoli s-au introdus manuale de conduita sexuala, inca din clasele mici. Aceste informatii pervertesc constiinta curata a copiilor".

     Iuri Lujkov considera inadmisibil "sa faci propaganda dragostei dintre doua persoane de acelasi sex, sa blasfemiezi fiind ascuns sub masca unei creatii artistice, sau sub cea a libertatii religioase". Luptam neobosit contra xenofobiei, a sovinismului, a urii si a violentei", a subliniat totodata primarul Moscovei.

 

 Sursa : topchretien

Data: 2007-02-24 02:28:24
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro