» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Noua campanie asupra pericolului internetului
 

    (Franta) Asociatia “E-Enfance” a lansat miercuri, 25 aprilie o noua campanie de sensibilizare asupra pericolului la care sunt supusi minorii care utilizeaza internetul. Spoturile publicitare, insotite de vocea binecunoscutului actor francez  Jean Reno, sunt difuzate pretutindeni ; atat in salile de cinema cat si pe canalele de televiziune, fiind menite sa trezeasca la realitate atat parintii cat si copiii.

     Conform unui studiu (Panda- Software 2005),  «  82% dintre minori s-au aflat fata-n fata cu diferite imagini pornografice, rasiste sau cu caracter violent ».

     Un alt raport realizat de catre Internet Watch Foundation, in aprilie 2007, releva faptul ca sunt in crestere imaginile care prezinta diferite abuzuri asupra minorilor, imagini postate de asemenea pe internet, si cu care copiii se pot intalni.

     Obiectivul acestei campanii de informare este acela de a-i constientiza pe parinti de pericolul pe care-lreprezinta internetul, si nevoia de a-si educa copii in acesasta directie. Site-ul cuprinde de asemenea diferite sfaturi si raspunsuri la intrebarile legate de aceasta problema, fiind un real ajutor pentrru parintii care vor sa-si protejeze copiii.

 

http://www.e-enfance.org/

 

Sursa : topchretien

 

 Sa ne rugam pentru parinti ca Dumnezeu sa le dea intelepciune in educarea copiilor, si multa dragoste si intelegere. Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa folosim internetul ca un intrument de raspandire a dragostei Sale, si nu ca pe un instrument al mortii.

Data: 2007-04-30 14:44:10
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro