» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Un pastor tanar a fost asasinat
 

 (India) Pastorul Goda Israel era in varsta de 29 de ani. In urma cu 4 ani, obtinuse o diploma in cadrul Institutului Biblic al Misiunii Crestine Internationale Emanuel (EMI). De la acea data, si-a consacrat o mare parte a timpului sau impartasind Evanghelia in regiunea in care locuia, fapt ce a atras asupra lui mania extremistilor hindusi.

     “A primit amenintari”, a afirmat un responsabil al EMI, "in acest stat Andhra Padesh, persecutia crestinilor nu face exceptie", a mai adaugat acesta.

     Corpul lui Goda a fost gasit in data de 20 februarie, intr-un canal aflat in apropierea locuintei  personale. Politia a confirmat faptul ca este vorba despre o crima, dar  se asteapta rezultatele autopsiei. Conform celor de la EMI, Goda ar fi fost ucis cu lovituri de cutit. Pastorul a fost dat disparut in urma cu 3 zile, cand plecase de acasa la o intalnire de rugaciune, intr-un sat vecin.

     Goda Israel a plantat nu mai putin de 15 biserici in regiune. In urma mortii sale, acesta a lasat in urma sotia si copiii cu varste foarte mici.

   Sursa : topchretien

 

      -sa ne rugam pentru familia tanarului pastor, ca Dumnezeu sa-i intareasca si sa le poarte de grija.

       -sa ne rugam de asemenea pentru India, ca Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta tara si sa deschida inimile oamenilor pentru Evanghelie.

     -sa ne rugam si pentru crestinii din aceasta tara si pentru misionarii de acolo.

Data: 2007-03-02 01:38:51
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro