» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Un joc video provoaca SUA si Israelul
 

    (Iran) Iranul a lansat luni in premiera un joc video care pune in scena un comando iranian, a carui misiune este cea de a elibera un cuplu de oameni de stiinta, ridicati de catre americani in Irak, inainte de a fi dusi in Israel.

     Jocul intitulat « Operatiunea speciala 85 : eliberarea ostaticilor » si care numara opt nivele, incepe in Irak unde tinerii cercetatori iranieni, Said si Maryam efectueaza un pelerinaj la Kerbala, loc sfant pentru musulmanii siiti, fiind arestati de catre trupele americane.

     Bahman Nasseri, ofiter al operatiunilor speciale merge in Israel unde se afla in masura de a-i ajuta pe cei doi tineri si nu numai ; acesta mai ajuta trei diplomati si un fotograf, toti iranieni, ridicati in Liban in anul 1982.

     In acest joc, Teheranul acuza Israelul de faptul ca detine patru diplomati si ca acestia ar fi inca in viata, fapt ce nu a fost niciodata confirmat oficial.

     Crearea jocului apartine Organizatiei studentilor islamisti, care in anul 2005 au organizat o conferinta intitulata: "O lume fara sionism”, in cadrul careia presedintele Iranian Mahmud Ahmadinejad a declarat faptul ca “Israelul ar trebui ras de pe harta”.

     “Nu promovam violenta sau terorismul. Eliberand ostaticii iranieni promovam valorile, devotamentul si apararea tarii noastre” , a comentat secretarul general al grupului Islamic, Mohamad Taghi Fakhrian.

     Un jucator bun poate termina cele opt nivele ale jocului, omorand soldatii americani si israelieni, furandu-le de asemenea calculatoarele portabile, calculatoare ce contin date secrete, si in final eliberand diplomatii si pe cei doi cercetatori. Ofiterul fortelor speciale iraniene insa , poate fi omorat de catre soldatii americani si israelieni.


  Sursa : topchretien

 

Data: 2007-07-18 01:37:41
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro