» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Un apel din partea lui Dumnezeu
 

     (SUA) Paris Hilton vede  sentinta primita de a-si ispasi pedeapsa in inchisoare ca pe un mesaj trimis din partea lui Dumnezeu, pentru a se cuminti si pentru a-si abandona stilul superficial de viata, si totodata pentru a deveni un model pentru celelalte tinere. "Stiu ca pot fi diferita, sunt capabila de aceasta…Am devenit mai credincioasa. Dumnezeu mi-a dat aceasta noua sansa. Nu mai sunt aceeasi persoana care am fost. M-am obisnuit sa actionez ca o idioata. A fost un joc. Am 26 de ani si acest joc nu mai este amuzant ".

     Paris a primit aceasta pedeapsa datorita faptului ca a fost prinsa conducand autoturismul in stare de ebrietate, tanara marturisind faptul ca isi merita pedeapsa pentru fapta savarsita. Aceasta a vorbit la telefon dintr-o inchisoare din Los Angeles, unde va ramane pentru 45 de zile de pedeapsa.

     Barbara Walters, jurnalista care a interogat-o pe Paris in cadrul emisiunii de pe canalul ABC, a afirmat faptul ca starleta a declarat ca aceasta pedeapsa este un apel pentru a se trezi la realitate si pentru a-si schimba viata. "Parea obosita, dar foarte constienta de ceea ce spune", a subliniat jurnalista, precizand ca tanara se afla totodata sub tratament medical.

     Paris Hilton a fost eliberata joia trecuta dupa ce a petrecut trei zile dupa gratii, dar a fost inchisa din nou.

 

    Sursa : topchretien

Dumnezeu sa mantuiasca astfel de tineri. Numai la El gasim adevarata fericire si implinire in viata !

Data: 2007-06-14 02:46:08
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro