» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Turisti multumiti in Israel
 

     (Israel) Institutul isrealian de cercetare a opiniei publice “Geocartographic” a publicat recent rezultatele unui sondaj de opinie efectuat in randul turistilor straini care au vizitat Israelul.

     Sondajul de opinie a fost realizat in prima jumatate a anului 2007, perioada care a concis cu cresterea numarului turistilor straini in Israel, dupa o perioada de decadere cauzata de izbucnirea celui de-al doilea razboi cu Libanul in vara anului 2006. Anul 2007 a fost insa un an extrem de profitabil pentru turismul israelian. Rugati sa noteze pe o scala de la 1 la 5 diferite aspecte ale sederii lor in Israel, turistii straini au acordat 4,5 puncte pentru destinatiile turistice si pentru locurile sfinte si 4,3 puncte pentru securitatea din tara, considerata a fi « extrem de satisfacatoare ». Atractiile naturale ale Israelului, cum ar fi parcurile, peisajele si rezervatiile au obtinut de asemenea un punctaj pozitiv de 4,2 puncte. Au mai fost apreciate si restaurantele cu 4,07 puncte, la mica distanta situandu-se sistemul rutier cu 4,0 puncte.

 

     Comentariu : Este o realitate faptul ca in Israel turistii se simt protejati. Nu s-a inregistrat niciodata un atac terorist asupra vreunui autobus cu turisti, ceea ce este o minune divina. Anul acesta Beth Shalom organizeaza in perioada 5-15 mai o excursie in Israel pentru a sarbatori 60 de ani de existenta a statului evreu. Israelul are nevoie de prieteni adevarati !

 

  Sursa : revista Stiri din Israel

Data: 2008-04-26 00:27:09
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro