» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Tratament israelian contra depresiei
 

       (Israel) O noua metoda de tratare a depresiei, metoda ce utilizeaza stimularile magnetice transcraniene( Deep Transcranial Magnetic Simulation), dezvoltata de catre compania israeliana "Brainsway", a dat rezultate foarte incurajatoare in faza de testare.

     Testele au fost efectuate pe un numar de 42 de pacienti despresivi din Shalvata Mental Center din Hod Hasharon. Pana in acel moment, pacientii selectionati utilizau doua tipuri de medicamente antidepresive, dar fara vreun efect vizibil.

     In timpul acestor testari, a fost stopata administrarea acestor medicamente, pacientii fiind tratati exclusiv cu sistemul Deep TMS. Aceasta tehnica consta in aplicarea unor impulsuri magnetice scurte creierului.

     Primele rezultate au fost incurajatoare, 97% dintre pacienti au marturistit ca in urma acestui tratament au experimentat o ameliorare importanta in ceea ce priveste depresia.

     Uzi Ofer, presedintele companiei " Brainsway", afirma faptul ca aceste rezultate sunt " o realizare fara precedent", in ceea ce priveste tratarea depresiei.

  Mickael Finkelstein

 

  Sursa: topchretien

Data: 2007-03-22 03:49:36
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro