» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Tehnica israeliana in supravegherea turnului Eiffel
 

     (Franta)) Una dintre cele mai mari, daca nu chiar cea mai mare atractie turistica a capitalei franceze, turnul Eiffel, in care urca anual aproximativ 6 milioane de persoane, beneficiaza de tehnica israeliana pentru supravegherea monumentului si a vizitatorilor lui.

      Este vorba despre o tehnica de securitate special proiectata in acest scop.Sunt folosite aparate de semnalizare si senzori optici electronici, la fel ca in cazul unui sistem video de supraveghere, conectat la un program digital avansat de descifrare.

     Sistemul pentru supravegherea turnului Eiffel a fost realizat de catre firma israeliana « NICE », care este considerata in intreaga lume ca fiind un lider in domeniul sau.

     Tehnologia permite o supraveghere totala a tuturor activitatilor vizitatorilor, precum si a celor care se desfasoara in jurul turnului. Turnul Eiffel este construit pe patru stalpi, are o inaltime de 320 de metri si cantareste peste 10.000 de tone. Este revopsit la fiecare sapte ani, pentru aceasta operatiune fiind necesare peste 50.000 de ore de munca, timp in care se utilizeaza aproape 50 de tone de vopsea. Turnul Eiffel este alcatuit din peste 18.000 de elemente si este tinut laolalta de circa 2,5 milioane de nituri.

     Conform lui Israel Livnat, directorul departamenului de securitate, inovatiile tehnice de la « NICE » le oferea cetatenilor o foarte buna protectie, aceasta fiind motivul pentru care compania primeste solicitari din intreaga lume pentru a asigura securitatea. ZL

     Pagina web. a « NICE » : www.nice.com

 

  Sursa : revista Stiri din Israel

Data: 2007-07-11 15:40:05
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro