» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Rugaciunile noastre conteaza
 

     ( India) “Nu va puteti imagina cat de mult conteaza rugaciunile voastre”. Atat Rajendra, pastor ce a primit numeroase amenintari cu moartea datorita implicarii bisericii sale in campanii de evanghelizare, cat si crestinii din India, se simt sustinuti de rugaciunile noastre, ceea ce ii face sa ramana fermi in fata persecutiilor extremistilor hindusi. Sa perseveram in rugaciune!

     In data de 5 noiembrie, unul dintre extremistii hindusi a fost ucis de catre maoisti, in statul Orissa. Aceasta moarte ar putea antrena un nou val de violente contra crestinilor.

     Incepand cu luna august, au fost distruse cel putin 4.500 de case si biserici. Cati morti ? Cifrele oficiale indica un numar de 31, dar alte surse afirma ca numarul lor ar depasi cifra de 500, majoritatea crestini.

     In acest moment 12.500 de victime se afla in 7 tabere de securitate din Kandamal. Aceste victime refuza sa se intoarca acasa de teama amenintarilor primite. Extremistii prevad ca doar cei care se convertesc la hinduism se pot intoarce acasa.

     John Dayal, un responsabil crestin afirma: “Zeci de mii de refugiati se ascund inca in padure. Multi dintre ei sunt raniti”. Refugiatii sunt vanati in continuare pentru a fi ucisi sub privirile pasive ale politiei.

      Sa ne rugam lui Dumnezeu ca aceste violente sa inceteze!

      Sa e rugam pentru ca membrii echipei de misiune sa aiba acces in tabara districtului Kandamal!

      Sa sustinem in continuare in rugaciune credinta surorilor si fratilor refugiati!

  Sursa: www.topchretien.com

 

Data: 2008-11-14 23:57:05
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro