» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Rugaciunea si puterea de schimbare
 

     (Germania) Cei mai multi politicieni germani le-au multumit tinerilor crestini din tara pentru faptul ca se roaga pentru ei. Presedintele federal Horst Kohler a declarat ca este foarte miscat sa auda ca altii se roaga pentru el si pentru activitatea sa. Cancelarul federal Angela Merkel a sustinut ca, in ceea ce o priveste, credinta inseamna putere si siguranta. La randul lui, ministrul federal Wolfgang Schauble a declarat: ” Ca si crestin aflat intr-o pozitie de responsabilitate stiu ca puterea rugaciunilor altor crestini nu trebuie subapreciata”. Si Brigitte Zypries, ministrul federal al justitiei, care nu apartine nici unei confesiuni religioase, se bucura de faptul ca tinerii au inclus guvernul federal in lista lor de rugaciune.

   Sursa: revista Strigatul de la miezul noptii

 

  Si de ce sa nu ne rugam si noi, mai mult decat am facut-o pana in prezent, pentru cei care sunt la conducerea tarii. Pentru presedinte, pentru ministrii si cei din parlament. Sa ne rugam de asemenea pentru primarul din orasul nostru si pentru consiliul de administratie. Dumnezeu sa le dea intelepciune in luarea celor mai bune decizii pentru binele celor pe care-i conduc, sa le dea curaj si putere de munca.

 

     « Va indemn dar, inainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii, pentru imparati si pentru toti cei ce sunt inaltati in dregatorii… » (1Timotei2 :1,2)

Data: 2008-02-19 01:30:13
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro