» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Reinhard Bonnke: China va fi mantuita
 

     (SUA) In luna august a acestui an, zeci de mii de chinezi au alergat spre Hong Kong si Taiwan, pentru a lua parte la prima lor conferinta de talia celei organizate la initiativa misiunii CFAN ( Christ for All Nations), numita “ Fire”. Aceasta s-a bucurat de un real succes, facandu-l pe evanghelistul german Reinhard Bonnke sa declare deschis: “ China va fi mantuita!”. Totodata el a realizat faptul ca aceste reuniuni “au fost punctul culminant al multor ani de munca si de pregatire, si inceputul unei noi zile de mantuire pentru China” . Vizita lui Reinhard Bonnke a produs o mare bucurie. In Hong Kong, centrul unde a avut loc intrunirea a fost arhiplin, salile anexe cuprinzand peste 5.000 de persoane.” Multi dintre cei prezenti nu au asistat niciodata la o intrunire cu mai mult de 20 de persoane. " Sa-L laudam pe Dumnezeu impreuna cu mii de frati si surori, era ca si cum ar fi coborat cerul pe pamant”, afirma Reinhard Bonnke.

     Intr-o cursa pentru salvarea sufletelor, evanghelistul a legat evenimentul de o alta conferinta, “ pentru cei pierduti”, la Asia-World Expo, unde au participat peste 15.000 de persoane.

     Nici in Taiwan, cateva zile mai tarziu, Reinhard Bonnke nu a trecut neobservat. Celor 13.000 de crestini adunati pe stadionul Lin Kou  li s-au adaugat circa 25.000 de persoane din 110 biserici, care au urmarit reuniunea in cadrul unei transmisiuni pe internet.

     Cu toate acestea, in ciuda rezultatelor uimitoare, evanghelistul face din continentul african prioritatea sa. El se va intoarce in Nigeria intre 8-12 octombrie, 5-9 noiembrie si 3-7 decembrie.

    “ In timp ce noi am fost in serviciul Bisericii din China prin diferite mijloace”, declara R. Bonnke pentru revista Impact, “ ramanem fideli viziunii noastre, o Africa spalata de sangele lui Isus”.

  Paul Ohlott

 

  Sursa: www.topchretien.com

Data: 2008-10-02 05:16:57
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro