» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Patru evanghelisti arestati in Istanbul
 

(Turcia) David Byle,  misionar american, impreuna cu alti trei evanghelisti  predicau evanghelia intr-un parc din metropola turca, atunci cand au fost arestati de catre politie.

" Le relatam despre faptul ca tocmai ne-am intors de la funeraliile misionarilor ucisi in Malatya si Izmir, unde am ramas stupefiat de dragostea pe care vaduvele au aratat-o celor ce le-au ucis barbatii, si puterea de a-i ierta pe acesti ucigasi ".

     Atmosfera din parc era una calma, oamenii oprindu-se sa asculte cuvintele rostite de catre misionar. Printre cei adunati insa s-a strecurat politia, care le-a intrerupt activitatea, arestandu-l impreuna cu inca alti trei evanghelisti. Doi dintre acestia, de origine turca, au fost eliberati cateva ore mai tarziu. Cel de-al treilea, un misionar de origine sud-coreana a fost eliberat, si foarte posibil sa fie returnat in tara de origine. David Byle a fost retinut 48 de ore dupa care i s-a dat drumul. Toti patru au fost acuzati de faptul ca au desfasurat activitati misionare, de tulburarea ordinii publice si de insulte la adresa islamului.

 

  Sursa : topchretien

   Sa ne rugam pentru Turcia ca Dumnezeu sa aduca libertate religioasa. Dumnezeu sa-i ocroteasca si sa-i intareasca pe misionarii de acolo veniti din toate colturile lumii. Dumnezeu sa binecuvinteze poporul turc, si Turcia mai ales in aceasta perioada de schimbare

Data: 2007-05-04 02:19:17
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro