» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Objectif France invita crestinii la 40 de zile de binecuvantare
 

    (Franta) Din data de 21 februarie pana in 31 martie, asociatia "Objectif France" propune crestinilor sa participe la 40 de zile de binecuvantare pentru Franta.

     O misiune :  sa transformam tara

     O arma : rugaciunea

     O convingere : a binecuvanta, inseamna a schimba mentalitatea

     Pentru cel de-al saptelea an consecutiv, "Objectif France" doreste sa sensibilizeze si sa invite un maximum de crestini sa intervina pentru tara.

     Propunand un ghid foarte practic si bine conceput, intr-un numar de 64 de pagini, aceasta asociatie pune la dispozitie un instrument eficient pentru "a intra in binecuvantare si pentru a ne ruga pentru motive precise", explica Jacky Minard, initiatorul acestui proiect. Motivele de rugaciune vizeaza atat tinerii cat si biserica sau societatea. V-ati gandit vreodata sa binecuvantati politia sau educatia ? Petreceti timp rugandu-va pentru binecuvantarea parintilor vostri, sau a rudelor voastre, a altor generatii ? Ati stat in vecinatatea unui tribunal pentrua  va ruga , ca dreptatea lui Dumnezeu sa domneasca pe acest pamant ? Daca nu a fost cazul dumneavoastra, aceasta lucrare ar putea fi un ajutor pretios, continand multe idei bune si practice.

      O saptamana de cer…

    Cele "40 de zile de binecuvantare" pentru Franta, vor avea loc intre 21 februarie si 31 martie. A fost vandut deja un numar de peste 3000 de ghiduri, dar Jacky Minard spera ca peste 7000 de camine sa utilizeze acest material zilnic. In acest an, impreuna cu ghidul, va fi distribuit si in cd intitulat : "Sa semanam binecuvantarea". Practic pentru masina, acesta indruma ascultatorul catre motive particulare de rugaciune, in functie de tematica saptamanala.

     In final, in paralel cu acest apel cotidian in favoarea natiunii franceze, Jacky Minard invita tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 25 de ani, sa participe timp de o saptamana, la intrunirea de rugaciune initiata de cei de la organizatia "Portes Ouvertes", in Chalons-sur-Saone. " Obiectivul este acela de a petrece 5 zile de cer", afirma Jacky Minard, inainte de a preciza faptul ca "majoritatea timpului va fi consacrat laudei, inchinarii si rugaciunii de binecuvantare insprata din acest ghid publicat".

   Paul Ohlott

 

  Sursa : topchretien

Data: 2007-02-14 16:02:54
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro