» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Kaka, de la jucator la pastor
 

          (Brazilia) Candidatul la titlul de "cel mai bun jucator al anului 2007 ", copilul minune al Braziliei, actualmente jucator la AC Milan, se destainuie revistei Vanity Fair. Kaka afirma ca duce o viata inteleapta, conform standardelor Bibliei, departe de imaginea tipica a celor mai multi jucatori de fotbal.

     Intr-un interviu acordat saptamanalului italian, Kaka( 25 de ani) explica : "sunt un tanar normal, dar cu valori puternice…Sunt religios, crestin evanghelic si caut sa traiesc dupa principiile Bibliei". Concret, acesta marturiseste ca impreuna cu sotia sa Carolina, au ales sa traiasca in castitate pana la casatorie. Acesta mai afirma ca de cand a ajuns la Milano in 2003, nu a fost niciodata la dicoteca.

     Campionul lumii(in 2002 cu Selecao), nu si-a tainuit niciodata credinta. In 23 mai, cand echipa sa castiga Liga campionilor, impotriva englezilor de la Liverpool( 2-1), Kaka a preferat sa ramana cateva momente in genunchi pentru a se ruga.

     Intrebat daca se vede pastor peste cativa ani, acesta u exclude  aceasta posibilitate. "In Biserica Evanghelica nu sunt preoti ci pastori, care au dreptul sa se casatoreasca si sa aiba o familie. Poate, intr-o zi cand voi avea mai mult timp".

Data: 2007-06-08 03:55:52
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro