» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Israelul este prezentat pozitiv tinerilor din intreaga lume
 

 (Israel) David Geller- Statul Israel nu este pur si simplu numele unei tari aflate in razboi, cum crede din pacate foarte multa lume. Pentru a distruge cat mai bine posibil acest mit, Consulatul Israelului din New York, isi dubleaza eforturile in aceste luni, pentru a prezenta cetatenilor din lumea intraga, o imagine cat se poate de reala a Tarii Sfinte.

     Dupa ce au lansat un blog pe internet, diplomatii au creat o pagina speciala consacrata Israelului, pe “My Space”, site foarte popular intre tinerii din lumea intreaga. Nu mai putin de 154 de milioane de membrii s-au inscris deja, pe site-ul apartinand din 2004 miliardarului Rupert Murdoch. Aceasta noua pagina foarte completa, elaborata de catre responsabilul Hasbara(campanie de informare) la consulat David Saranga, contine numeroase videociluri, muzica, imagini cu peisaje superbe din Israel si foarte multe informatii, ceea ce permite o mai buna cunoastere a vietii din Tara Sfanta. Sunt prezente diferite adrese de site-uri turistice si multe alte lucruri interesante ce promoveaza Israelul. De exemplu, un videoclip prezentat aici subliniaza faptul ca Statul Israel este pe locul 1 in lume, in ceea ce priveste persoanele licentiate, si totodata aceasta tara concentreaza cel mai mare numar de companii HighTech din lume. Videoclipul reaminteste faptul ca programul ICQ a fost inventat in anul 1996 in Israel. Aceasta  tara face parte totodata dintr-un grup restrans de doar  opt tari, capabile sa trimita sateliti in spatiu.

     "Aceasta pagina despre Israel se inscrie in cadrul unui vast proiect destinat sa utilizeze ultimele tehnologii de comunicatie pentru a atrage un public tanar, cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani", explica David Saranga cotidianului "Yediot Aharonot". In plus, un canal israelian de televiziune destinat in special crestinilor, ar trebui sa-si inceapa curand activitatea, iar Ambasada Israelului la Washington doreste  sa posteze pe unul dintre cele mai populare site-uri internet, si anume  pe YouTube, videoclipuri cu Tara Sfanta.

     Aceste initiative, destinate sa amelioreze imaginea Israelului in lume, nu pot fi decat benefice si nu ne ramane decat sa speram ca acestea vor continua.

 

Sursa : topchretien

Data: 2007-02-19 05:31:00
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro