» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Israelul, noul Silicon Valley al omenirii
 

     (Israel) Activitatile de cercetare si de dezvoltare ale concernului producator american IBM in Israel au deja o traditie lunga. Acum concernul producator de computere vrea sa-si extinda investitiile din Israel.

      IBM este prezent deja de multa vreme in Tara Sfanta. Acum conducerea firmei a facut public faptul ca vrea sa infiinteze in statul evreu un al treilea laborator pentru dezvoltarea de software pentru computere. Noul laborator va fi alcatuit din trei departamente de cercetare, care vor avea reprezentante atat in Rehovot, cat si in Ierusalim. Acestea vor fi conduse de colaboratori de la firmele israeliene pe care IBM le-a infiintat in decursul ultimilor ani.

     Laboratorul de cercetare si dezvoltare al firmei IBM din Haifa exista deja de 30 de ani si este unul dintre cele mai vechi si bine organizate laboratoare de acest tip din Israel. In acelasi timp, aici se afla cea mai mare unitate de cercetare pe care concernul american o detine in afara Statelor Unite. In laboratorul din Haifa lucreaza in prezent in jur de 400 de angajati. Al doilea institut a fost infiintat deja de mai multi ani in Ramat HaChayal, in zona Tel Aviv-ului.

     O data cu deschiderea celui de-al treilea laborator de cercetare, IBM va oferi un loc de munca unui numar de aproximativ 650 de angajati.

     Inovatii si activitati ale IBM in Israel la : www.ibm.com/us

 

  Sursa : Revista  Stiri din Israel

Data: 2007-06-28 08:58:15
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro