» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Israel-Maroc Peace and Love
 

     (Maroc) Tanara cantareata marocanca Souad Massi declara intr-un articol aparut pe internet: “Centrul Cultural Francez a organizat un turneu in Orientul Mijlociu, turneu care va incepe in Egipt, si care va cuprinde : Dubai, Abu-Dhabi, Iordania, Ramallah si Tel-Aviv. Aceasta propunere mi-a placut, dar am refuzat sa cant la Tel-Aviv.

     Nu este o decizie personala. Nu-mi este frica sa plec acolo, dar este dificil pentru mine, nu m-as simti in largul meu. Chiar daca sunt o artista internationala, care canta despre pace, nu ma simt pregatita sa concertez in Israel.

     Chiar daca sunt dorita acolo si sunt oameni care fac demersuri pentru a aduce pacea si dialogul, ei stiu ca sunt musulmanca. Francezii de exemplu nu inteleg, ei vad lucrurile intr-un alt fel decat le vedem noi cei din Magreb sau cei din Orientul Mijlociu. In lumea araba nu suntem inca pregatiti pentru acest gen de atitudine. Multe tari arabe fac comert cu Israelul, si acest lucu pare sa nu-i deranjeze deloc, dar cand un artist incearca sa faca ceva este criticat, iar aceasta mi se pare o ipocrizie ".

 

  Sursa : topchretien

Data: 2007-07-05 09:48:40
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro