» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Impartasind agresorului Evanghelia
 

     (SUA) Aflata pe punctual de a fi agresata, o femeie in varsta de 92 de ani din SUA, rastoarna radical situatia.  Pauline Jacobi are 92 de ani. Citeste Biblia in fiecare zi. Credinta sa puternica o sprijina si tot aceasta i-a salvat chiar viata.

     Dupa ce si-a depozitat cumparaturile in masina aflata in parcarea din Walmart, aceasta s-a asezat la volan. Pe neasteptate, un barbat a intrat in masina, asezandu-se langa ea, pe scaunul din fata, amenintand-o ca detine o arma si cerandu-i bani. De trei ori l-a refuzat categoric, dupa care i-a explicat :  « Dumneavoastra stiti, ca daca ma omorati eu voi merge in cer, dar dumneavoastra veti merge in iad ? ». I-a mai spus de asemenea faptul ca ar trebui sa  ceara iertare lui Dumnezeu. « Isus este prezent in aceasta masina. El este cu mine oriunde merg ». Barbatul a privit-o avand ochii scaldati in lacrimi. Asezata in masina alaturi de acesta, Pauline Jacobi i-a vorbit despre Dumnezeu timp de 10 minute. In cele din urma acesta a raspuns :  « Cred ca voi merge acasa si ma voi ruga ». « Da, va puteti ruga oricand », a replicat femeia.

     Barbatul avea fata brazdata de lacrimi. Din proprie initiativa, Paulina Jacobi i-a oferit toti banii pe care-i avea, 10 dolari, recomandandu-i sa nu-i foloseasca pentru a-si cumpara wisky. « Mi-a multumit si m-a sarutat pe obraz ».

     Este o marturie exemplara. Multi pastori au sunat la sediul televiziunii care a prezentat cazul, pentru a intra in posesia casetei video, caseta pe care ar dori sa o vizioneze in bisericile lor. Unul dintre ei, ar fi dorit sa o invite pe protagonista in New York, dar aceasta a refuzat : « Nu, prefer sa raspandesc Cuvantul lui Dumnezeu acolo unde ma aflu ».

 

     Barbatul in cauza este cautat de catre politie.

 

  Sursa : topchretien

Data: 2008-03-18 05:14:34
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro