» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Biserica condamna avorturile realizate intr-un centru comercial
 

      (Austria) Responsabilii Bisericii austriece, au acuzat comerciantii de faptul ca ar fi devalorizat viata umana, o data cu deschiderea unei clinici pentru avort, in cadrul unui nou centru comercial al Vienei.

       " Acum puteti bea o cafea, viziona un film, cumpara cateva haine si pe urma puteti merge sa faceti avort", a declarat pentru ENI, Erich Leitenberger, purtatorul de cuvant al Arhidiocezei Romano-Catolice din Viena." Cred ca multa lume a primit mesajul". Erich Leitenberger apreciaza faptul ca legea din anul 1975, lege care a autorizat avortul la cerere (pana in 12 saptamani de la concepere), a lasat o “rana deschisa" intre Biserica si Stat. Acesta a mai subliniat faptul ca responsabilii bisericilor, i-au cerut lui Richard Luger, proprietarul controversatului centru comercial, “sa reflecteze inca o data”.

     Integrarea clinicii  " Venus Med", care-si anunta deja " serviciile pentru avort” si “ terapie sexuala”, in cadrul centrul comercial  vienez  " Lugner City”, provoaca o mare controversa in Austria, unde romano-catolicii constituie 74% din populatie.

 

     Sursa : topchretien

Data: 2007-03-14 02:18:49
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro