» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Biserica Anglicana vorbeste deschis
 

     (Marea Britanie) Aflata in fata unei cresteri a divorturilor si a lipsei de comunicare din cadrul cuplului, Biserica Anglicana estimeaza ca a venit timpul sa vorbeasca despre sex. Aceasta a publicat in acest sens un manual de casatorie, intitulat « Sa crestem impreuna », si care invita in special cuplurile casatorite sa abordeze sincer si foarte direct problemele sexuale.

     « Sexul departe de a fi ceva rau, este minunat si trebuie sa fie sarbatorit », precizeaza acest nou ghid, care insa nu are nimic de a face cu Kama Sutra , si nu se indeparteaza prea mult de « pudoarea » victoriana. « Trebuie sa invatam si sa apoi sa-i invatam pe altii ».

     Andrew Body, autorul acestui breviar neobisnuit, este un pastor din partea de sud a Angliei, casatorit de 39 de ani. « Nu vreau sa se creada faptul ca biserica ar cauta un mod de a patrunde brusc in camerele noastre fara a fi invitata. Nu este vorba despre aceasta. Nu Biserica Anglicana ar trebui sa publice un asemenea manual de tehnici in ce priveste sexul. Ghidul citeaza de asemenea cazul unui cuplu, care a ramas surprins de faptul ca nu puteau avea copii. S-a dovedit faptul ca cei doi soti insa nu au avut niciodata raporturi sexuale complete ».

 

  Sursa : topchretien

Data: 2008-03-11 01:49:59
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro