» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
Atentat intr-o scoala din Ierusalim
 

     (Israel) Conform datelor politiei israeliene, doi palestinieni au patruns intr-o scoala si au deschis focul, omorand cel putin opt personae ; pe corpul unuia dintre atentatori gasindu-se o centura exploziva nedetonata.

     Atentatul a avut loc joi seara, intr-un istitut de studii talmudice din cartierul Kyriat Moshe din Ierusalim.

     Conform ultimelor date furnizate de catre Maghen David Adom (echivalentul israelian al Crucii Rosii), cel putin 8 oameni au murit, iar 35 au fost raniti. Primele cercetari afirma faptul ca doua persoane ar fi intrat in imobil si ar fi deschis focul in toate partile, omorand si ranind studenti. Cei doi atentatori au fost ucisi intr-un schimb de focuri, imediat dupa atentat. Primul a fost ucis in cladirea scolii. Cel de-al doilea a reusit sa fuga si sa se adaposteasca intr-un imobil dintr-o cladire apropiata, unde a fost ucis dupa un schimb de focuri cu politia. Acesta purta o centura cu explozibil, care insa nu a fost detonata.

     La locul atentatului au sosit zeci de ambulante pentru a evacua si transporta ranitii catre cele mai apropiate spitale. De asemenea orasul a fost survolat de catre un elicopter, in timp ce politia a impanzit zona.

 

  Sursa : topchretien

 

                        « Rugati-va pentru pacea Ierusalimului ! » ( Psalmul 122 :6)

Data: 2008-03-07 02:20:35
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro