» Stiri crestine
» Evenimente BIS
» Evenimente crestine
200 de copii formati sa ucida au fost salvati

 

 

... si acum doresc sa-si omoare proprii lor parinţi. Talibanii transforma copiii in kamikaze, iar scolile coranice in jihadisti. Pakistanul este pe moarte datorita unei supradoze de pace ™, dragoste si toleranta.

 

    (Pakistan) Peshawar: fortele de securitate a reusit sa recupereze in localitatea Swat 200 de copii instruiti pentru a comite atentate sinucigase. Potrivit surselor, copiii au varsta cuprinsa intre 6 si 13 ani. Copiii recuperati sunt pastarti in localitatea Mardan, unde sunt reabilitati din punct de vedere moral, pentru a deveni buni cetateni. De asemenea, sunt luate masuri pentru ca acestia sa poata fi tratati de catre un psihiatru. Conform informatiilor furnizate surselor noastre de catre Bilour Bashir, un inalt ministru al provinciei din Nord-Vest, copiii au fost supus unei spalari  a creierului, in urma careia ii considera pe toti ceilalti drept infideli. « Acesti copii au fost atat de indoctrinati, incat sunt in stare sa-si omoare chiar parintii", a declarat acesta, adaugand ca nu au fost administrate nici un fel de medicamente pe durata procesului.

    Bilour Bashir a mai declarat faptul ca unii copii s-au bucurat sa se intoarca la parintii lor. Dar cateva zile mai tarziu, parintii s-a intors plangandu-se de faptul ca copiii lor ii ameninta cu moartea.

 

  Sursa : www.topchretien.com

Data: 2009-07-30 04:23:14
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro