» Transant
» Meditatii & eseuri
Cu dreptatea ...
    Am primit un email prin care mi se transmitea ca nu voi muri acasa...ci  la Filiala Penticostala. Nici o problema, as fi primul martir pe spatiul sacru (acru), fizic vorbind, ca spiritual au mai murit destui. Inteleg ca si astazi este o mare gresala sa exprimi unele adevaruri, desi nu cred ca as fi exagerat cu ceva...in fine!

    Am invatat o lectie prin care am inteles ca atuci cind ai dreptatea de partea ta “adevarul” nu poate  fi  combatut ci doar criticat fara argumente clare. Dumnezeu este intotdeauna de partea adevarului si asta ne face biruitori in orice situatie.

    Imi aduc aminte de Abia imparatul lui Iuda care a avut de luptat, impins de situatie impotriva lui Israel , peste care domnea atunci incapatinatul Ieroboam.

    Iuda numara o armata de 400.000 de viteji pe cind , Israel avea 800.000 de oameni de lupta. In timp ce armatele stateau fata in fata pregatite de razboi, Abia se urca pe virful muntelui Temaraim si folosindu-se de sitemul de sonorizare oferit de stincile muntelui adreseaza lui Ieroboam un mesaj prin care aminteste acestuia ca sunt frati de neam si ca Iuda va umili Israelul pentru ca adevarul, dreptatea, si Dumnezeu sunt de partea lui Iuda; si chiar asa a si fost.

    Doresc cu ardoare sa raminem in adevar si atunci viata va fi frumoasa pecetluita cu inelul dreptatii Regelui. Si uite asa tot traind in adevar zi de zi , cred ca sistemul ‘Matrix’ va pierde teren ,autoritate, abuzivitate , pentru ca Evanghelia sa inainteze ca si in Fapt Ap, nu poate fi altfel. Nu avem timp sa ne luptam cu minti imbatrinite de vechimea istoriei acestui cult, pentru ca oamenii mor unul dupa altul, purtind pe plicul vietii lor destinatia :Iad, str : « sens unic », nr 666. Sa ne venim in fire si cel putin un om pe saptamina sa auda sansa oferita de Isus, si daca burdufurile vechi nu pot suporta presiunea vinului nou, sa schimbam burdufurile ca sa dam ocazia unei noi revarsari divine, asa cum alege Dumnezeu  si nu cei mincati de vreme, injectati cu serul intereselor materiale; privirea la Isus atita timp cit avem dreptatea si adevarul in inima.

 

 

                                                                                                                                    

Data: 2007-02-22 16:44:40; Sursa: liviutrifa
 
Copyright 2003 - 2007 Misiunea de evanghelizare Biserica In Strada misiuneabis.ro